Het meest romantische Landgoed-Kasteel in Midden Limburg Nederlands Deutsch

Als u iets wil vieren...

 

Als u iets wilt vieren, maken wij graag in overleg met u een programma en arrangement op maat. Daartoe maken wij graag een afspraak.

Omdat wij meerdere gebouwen en ruimtes hebben, kunt u met uw gezelschap iedere gewenste sfeer krijgen. 

In het kasteel kunt u bijvoorbeeld dineren in de prachtige grote zaal met 40 personen. In de voormalige zusterkapel en in de Tiendschuur kunt u een groter feest geven, maar ook vergaderen.

In de serre van het kasteel hebt u een prachtig uitzicht over de Engelse landschapstuin. Deze leent zich uitstekend voor een high tea of een receptie al dan niet in combinatie met het terras.

Ons boerderij terras bij de Tiendschuur is weer prima geschikt voor een barbecue. Uw kinderen kunnen daar lekker spelen en genieten van de dieren, de zandbak en de oud Hollandse spelen.

U bent zelfs in de gelegenheid om het gehele landgoed af te huren en gebruik te maken van alle ruimtes als u een hele dag met uw gezelschap op ons landgoed te verblijven.

Wij bedenken alle mogelijke thema's en details graag met u eventueel in overleg met de catering die gewend zijn om op Aerwinkel te werken.

Onderstaand volgen een paar suggesties

 

Buffetten en diners

Party Catering Company Metsemakers-Starmans is sinds 1926 actief. Oorspronkelijk als slagerij maar inmiddels al drie decennia als traiteur/ cateraar.

Er zijn tal van mogelijkheden, zoals:

  • Seizoensbuffet
  • Koud buffet
  • Salade buffet
  • Mediteraans buffet
  • Barbecue buffet
  • Fondue buffet

Prijsindicatie, vanaf € 15,00 per persoon

Diners vanaf € 32,50 ( drie gangen)

Tijdens een vrijblijvend gesprek met u, zullen wij samen met Party Catering Company Metsemakers-Starmans voor u een passend buffet/ menu samenstellen.

 

 Walking dinner

Vijo Cuisine Fingerfood Catering stelt haar ervaring graag tot uw beschikking!

Fingerfood is de verzamelnaam voor luxe hapjes die tussen duim en wijsvinger gegeten worden zoals bijvoorbeeld Hollands snacks, Franse amuses of Spaanse tapas. Tijdens uw feestgegelegenheid bij Landgoed Kasteel Aerwinkel verwennen zij uw gasten met kleine catering hapjes gepresenteerd op kleine bordjes, lepels of in glaasjes.

Omdat iedereen een andere interesse en smaak heeft, heeft Vijo Cuisine geen kant en klare menu´s. Zij hebben een ruim assortiment aan producten zowel warme als koude, waar u een keuze uit kunt maken. 

Arrangement La Chapelle

Vanaf 50 tot 100 personen, duur 3½ uur
8-gangen walking dinner inclusief Hollands dranken-arrangement in de mooie zusterkapel van Landgoed Kasteel Aerwinkel.
 
Arrangement Le Chateau
Vanaf 50 tot 80 personen, duur 3½ uur
8-gangen Walking dinner inclusief Hollands drankenarrangement in de prachtige mooie zaal van ons kasteel.

 

Tijdens een vrijblijvend gesprek met u, zullen wij samen met Vijo Cuisine voor u een passend menu samenstellen.