Het meest romantische Landgoed-Kasteel in Midden Limburg Nederlands Deutsch

Kinderactiviteiten

 

Kinderfeestjes

Verjaardags arrangement € 15,00 p.k. (vanaf 10 kinderen, duur 2½ uur)

Kinderfeestjes verzorgen wij op woensdag-, vrijdag en zaterdagmiddag met als thema princessen en/ of ridders. Wij vragen van de ouders dat er minimaal 1 of 2 ouders als begeleiding bij de kinderen blijft. 

 

Geheel in stijl heten wij de kinderen welkom in het kasteel waar eens een meisje woonde. Zij deed het hele huishouden voor de familie zonder dat iemand haar zag.

 

Tot op een dag..... ze héél slecht sliep.                 

 


Wij zullen haar gaan zoeken in het kasteel, nadat de kinderen geknutseld hebben aan een feeënstokje / zwaard om te kijken of we haar kunnen beschermen tegen misschien wel gemene wezens en weer gelukkig kunnen maken……

Na de zoektocht krijgen de kinderen limonade en iets lekkers.

 

Dit arrangement is alleen boekbaar op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Slakkentocht

 

Speciaal  voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een leuke en avontuurlijke speurtocht uitgezet door de tuin van kasteel Aerwinkel. Jack de Slak en Aerdman Jan wijzen de weg langs verschillende opdrachten zoals over het blotevoetenpad lopen, door de takkentunnel kruipen of het oversteken van het muffe moeras.

 

In de Gasterij ligt een gratis routebeschrijving klaar voor alle kinderen die 't aandurven!

In onze Gasterij Geluk(t) vind u het huis van Jack de Slak, waarin de kids kunnen spelen terwijl u op het terras geniet van een drankje. Tevens is er een zandbak en speelboom.

Code M

Ook is er een spannende speurtocht i.v.m. het uitkomen van de nederlandse speelfilm Code M. Deze film is gedeeltelijk opgenomen in Kasteel Aerwinkel dat het decor was voor het huis van opa Jules uit de gelijknamige film.